Igenis, kötelet nekik!

 2014.01.28. 08:23

Dehogy börtönt, adjunk inkább tényleg kötelet.

Mondom is, hogy milyen jellegű kötelek jöhetnének szóba:

Erős.

Ezzel a huszonöt éve itt rohadó „jobb oldal” ügyes mozdulatokkal magához csomózhatja, a rosseb tudja mióta itt rohadó „balt”, és tipegve bár, de közösen, és főleg gyorsan kotródhatnak is odébb, hogy átadják végre a helyüket. Bárkinek.

 

Rugalmas.

Hogy amikor már összekötözték magukat, akkor még legyen lehetőségünk melléjük tuszkolni a közpénzen jó zsírosra tömött mutyiban mártott vállalkozó cimborákat.

 

Vastag.

Mint a bőr az arcukon. Mert programokról szóló kampány helyett már megint csak a tetvészkedés megy. Imázs kontra bekiabálás. Gyermekkorom fényképei a piros sarokban, Nemzeti pitypang a narancssárgában. S erre van fix két millió itt és másfél amott. No, jó, ezt így hogy hoztuk össze polgártársak?

 

Színes.

Nehogy azt képzelje bárki is, hogy kipécéztük, pont őt. A közös gúzsban van helye az összes színnek. Fehér, barna, piros, narancs, piros-fehér, szivárvány, EU-kék. Mind hazudtok! Majd ha abbahagytátok, és bocsánatot kértetek ezért a két ellopott évtizedért, akkor lehet szó arról, hogy masni legyen a csomó.

 

Acélsodronyos.

Mert a simát ezek elszakítják… Láttuk, tapasztaltuk. Elszakítják, kibújnak belőle, örömükben összeölelkeznek, és májas-véres hurkás tort ülnek az adóforintjaink még ki sem hűlt picinyke testén.

A bejegyzés trackback címe:

https://disputalas.blog.hu/api/trackback/id/tr385786008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása